הודעה לעיתונות – פברואר 2016

אקטיביון, בשיתוף פעולה עם הלשכה המסחרית הצרפתית, מארגנת ומאיצה את התהליך של אלפי קצוות רשת (Nodes) באמזון עבור לקוח ישראלי חדש.

תל אביב ופריז, 25 לפב' 2015. חברת אקטיביון הצרפתית הכריזה שמוצרה לתכנון ייצור ותכנון זרימת המידה (Workflows & Scheduling) נמצא בשימוש נרחב על ידי לקוח ישראלי חדש הודות לתמיכתה של הלשכה המסחרית הצרפתית בתל אביב. בעזרת הפטרונות של אקטיביזיון חברה פיננסית ישראלית מיעלת את ניתוח דירוג המסחר שלה במטרה להסיג את המעמד הטוב ביותר עבור לקוחותיו. בסיס מסחרי אלגוריתמי זה  המודרך על ידי אקטיביזיון מופעל באמצעות אלפי צמתים – ''Nodes'' של פלטפורמת הענן, שירותי האינטרנטי של אמזון (AWS).

מה-31 לינואר ועד ה-4 לפברואר ארגנה הלשכה המסחרית הצרפתית, בשיתוף פעולה עם ראשות החברות הצרפתיות הכללית (DGE) , הפרנש' טק ומרכזי המצוינות (Cap Digital, Systematic, Solutions Communicantes Securisees, Minalogic, Imaginove, Images&Reseaux, PolesTES) משלחת בנושא מאגר מידע והאינטרנט של הדברים –Big Data & IoT בתל אביב ובחיפה. חברת אקטיביון , המרחיבה את עסקיה בישראל, נשענה על הלשכה המסחרית הצרפתית כדי שתסייע לה ביצירת קשרי מסחר.

יעל העוזי, מנהלת תחום פיתוח טכנולוגיות ושירותים בשלוחה התל אביבית של הלשכה המסחרית הצרפתית: ''נוכחותנו האזורית מאפשרת לנו היכרות עמוקה עם כלל גורמי התעשייה בישראל. הצלחנו בזמן מועט ביותר לאתר קשרים רלוונטיים בקרב השוק הישראלי עבור אקטיביון .''

פרנסואה טורנסק, מנהל השיווק באקטיביון מבהיר: ''התרשמנו מאוד לטובה מהאיכות של השירות שהעניקה לנו הלשכה המסחרית הצרפתית בתל אביב. אנו מתמחים בטכנולוגיה מתקדמת ולא תמיד קל לנו למצוא לקוחות פוטנציאליים ואת הגורמים הרלוונטיים. במהלך ארבעה ימים הלשכה המסחרית הצרפתית ארגנה עבורנו למעלה מעשרים מפגשים שלכולם הייתה התאמה מרבית''.

התוצאות לא אחרו לבוא: שלושה שבועות בלבד לאחר פגישות אלה חתמה אקטיביון חוזה עם לקוח חדש בתל אביב ומתקדמת בצעדים זריזים אתו לעבר שלב הייצור.

הלקוח החדש של אקטיביון, ששמו נותר כעט חסוי, הינה חברה פרטית חדשנית הנמצאת בשיא התפתחותה. לאחר היווסדותה ב-2015, שאיפתה היא להפוך לשחקן מרכזי בשווקים הפיננסיים בזכות פיתוח ניתוחים חדים עבור אלגוריתמים להשקעות בשוקי ההון. החברה מפתחת בעזרת הצוות המוכשר שלה טכנולוגיות מתקדמות וייחודיות  המערבות למידה חישובית –  Machine Learning ומאגר מידע אינטרנטי – big Data. בצירוף עם היכרות עמוקה של הזירה הפיננסית, החברה מפתחת אלגוריתמים למסחר אוטומטי המציבים אותה בחוד החנית של החדשנות הטכנולוגית.

בעזרת פתרונותיה של אקטיביון בניהול יישומים ותכנון ייצור, החברה יכולה כעט לנהל את ניתוחיה הפיננסיים בדרך קלה ויעילה יותר, אשר מעניקה לה אפשרות להשתמש באלפי הנתונים הנמצאים בענן של אמזון (AWS) ללא צורך בתשתית יקרת ערך ומסורבלת, ומסוגלת להעלות ולהוריד בפשטות את נתוניה מהאחסון הווירטואלי של אמזון . אקטיביון מארגנת ומנהלת עבורה את עיבוד הנתונים –Data Processing , ואחראית על הטיפול בתקלות ברשתות במידת הצורך, ובנוסף מאפשרת אופטימיזציה של מספר המכשירים הווירטואליים הנצרכים לשימוש ב-AWS  ואת עלותם.

דניס קרומל, מנכ''ל אקטיביון מסביר: '' האפקטיביות המרשימה של הפטרונות שלנו בקני מידה העצומים ובמצבים המצריכים מהירות תגובה מרבית הנדרשים לניתוחים פיננסיים מסוג אלה הוכיחה את עצמה'', והוסיף: ''הלקוח מאוד התרשם מהמהימנות והגמישות של מוצרנו הנהנה מממשק תכנון יישומים (API) עשיר מגוון וראקטיבי.''

הלקוח הישראלי אמר מצדו: '' הפטרון של אקטיביון היה נורה פשוט ליישום. הוא אפשר לנו להגיע לתצורות גדולות ביעילות וזריזות תוך חיסכון בעלויות הכרוכות בתשתיות הענן הווירטואלי בזכות תכנון ייצור מתקדם. אנחנו נהנים גם מהיכולת לבחור בכל רגע בספק המתאים ביותר (אמזון, אזור, פלטפורמת הענן של גוגל וכו).''

הודות על אקטיביון:

אקטיביון , www.activeEon.com  הינו עורך תוכנות המציע פטרונות אוטומטיזציה, העצה ומדרג אינטרנטי, מאגר מידע אינטרנטי-Big Data, האינטרנט של הדברים-IoT, וכל האפליקציות הקשורות אליהן. היא מאיצה את הוצאתו לשוק של המוצר של הלקוח  ומביאה לו  יתרונות מול מתחריו. החברה כבר ביצעה מגבית של מיליון דולר עם משקיענים אזורים ובינלאומיים (PACA Investments,BA06,Nestadio Capital, Kima Ventures-הקרן של קסביאר ניל).

יש לאקטיביון מאגר לקוחות מרשים כגון l'OREAL, ORANGE, CEA,INRA,IFP Energies Nouvelles, Mediametrie, TAGSYS RFID, Amadeus,  משרד הפנים הבריטי, AxisPoint/McKESSON USA.

היא מציעה את ProActive, סדרת פטרונות תוכנה זמינות ב-SaaS.

Workflows & Scheduling : תוכנה לתכנון זרימת המידה מלאה המקלה על יישום אפליקציות, הפועל בשיתוף עם מארגן תכנון ייצור וניהול משאבים.

Parallel Scientific Toolbox  : פיטרון המאפשר הפצת מאגר מידע אינטרנטי –Bid Data  בשפת R , Spark, Hadoop,Matlab,Scilab,   וכו באמצעות Clusters,Grids   או Clouds.

Cloud Automation  :מאפשר באופן עצמאי פיתוח וניהול אפליקציות Multi-VMs מורכבות בסביבה הטרוגנית והיברידית( CLOUDS פרטיים רב-בעלים, ציבוריים והיברידיים).

סידרת מוצרים זו מאפשרת ניהול סביבה הטרוגנית (Linux, Windows, MacOS, VMware, OpenStack, ESXi, Hyper-V, Docker, Microsoft Azure, Amazon Web Services,IBM Bluemix  וכו )

יצירת קשר לתקשורת: veronika@activeeon.com,   998777667 (0)33 +

הודות הלשכה המסחרית הצרפתית:

הלשכה המסחרית הצרפתית,  www.businessfrance.fr  היא הסוכנות הלאומית לפיתוח הקשרים הבינלאומיים של הכלכלה הצרפתית. תפקידה הוא  להרחיב את היחסים המסחריים הן ביצירת קשרים עם החברות הצרפתיות בעולם, הן בהבאת חברות זרות ליצירת קשר עם השוק הצרפתי.

היא משווקת את האטרקטיביות ותדמיתה של הכלכלה הצרפתית, של חברותיה ושוקיה.

היא נוסדה ב-2005 כתוצאה מחיבור של UBIFRANCE   ו AFII ( הסוכנות הצרפתית להשקעות בינלאומיות). יש לה מעל 1500 עובדים ביותר מ-70 מדינות ונשענת על רשת של שיתופי פעולה פרטיים וציבוריים.

ליצירת קשר לתקשורת: yael.haouzi@businessfrance.fr   28 91 544 03

למידה נוסך: http://www.activeeon.com